dimecres, 27 d’abril del 2016

App Inventor


App Inventor 




Enllaç de la pàgina: 

L'aplicació es va posar en disposció el 12 de juliol de 2010, el sistema és gratuït i es pot descargar facilment. És un conjunt de desenvolupament que ens permet crear aplicacions mòbils per al sistema Android. De forma visual i amb un complex d'eines bàsiques , l'usuari va ajuntant una unió de blocs per formar l'aplicació.

En l'App Inventor  hem fet 4 pràctiques.

1.Hello Pur: 


En aquestes dues imatges, podem visualitzar en la  primer imatge es com surt en la pantalla del mòbil i en la segona són els blocs on indiques les funcions que tenen que fer.En aquesta pràctica , donaves un click sobre la imatge per fer soroll i una petita vibració.








2.PaintPot :





                                                
En  aquesta pràctica hem avançat una mica més per posar funcions i està formada amb una imatge, tres botons amb un color diferent cadascú ; tres botons que el primer serveix per netejar l'imatge, el segon per ficar punts grans i el tercer per ficar punts petits . Aquesta pràctica serveix per dibuxar o pintar sobre una imatge i desprès netejar-la.






3.MoleMash :





  En aquesta pràctica esta formada per un Canvas , que és un quadre amb una imatge de fons; l'ImageSprite ,és l'imatge que té moviment i està dins del Canvas; Label , és  el text on fica la puntuació; Button, és el botó amb la funció de reiniciar la puntuació i jo pel meu comte he afegit so en tocar la "Mole" . Aquesta pràctica consiteix en tocar amb el dit la"Mole" i així seguidament.







4.Pong :


Aquesta pràctica està forma per un Canvas, una Ball (és la pilota que es mou) i l'ImageSprite(és el objecte per donar-li a la pilota). Aquesta pràctica, com ho diu el nom , és com un joc de ping-pong.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada